От какво зависи цената на озонирането след пожар

Днес ще говорим за извозване на отпадъци след пожар и това, от какво зависи цената на озонирането след пожар. Ако темата е това, което търсите, продължете да четете по-долу:

Пожарът е страшна стихия, не само в природата, но и разярил се в дома. Много хора всяка година претърпяват последиците от възникнали битови пожари или самите те или техните близки стават жертви на такива. Какво трябва да знаем при настъпване на пожар и от какво зависи цената на озонирането след пожар, предлагаме ви да научите сега:

От какво зависи цената на озонирането след пожар

След приключване на процеса по гасене и извозване на отпадъци след пожар, помещението се проветрява добре, така че нивото на озон да е напълно безопасно за хората. В ситуация, в която миризмата на изгоряло все още се усеща, тогава техниците повтарят озонирането с по-ниска доза.

Целият процес, в зависимост от мащаба на щетите, може да отнеме от 1 до 3 дни.

Озониране на къщата след пожар

Каква е крайната цена на услугата и колко може да бъде?

Крайната цена на озонирането зависи от няколко фактора. Тук от голямо значение са размерът на обхваната от пожара площ, състоянието на сградата и времето, изминато от събитието. Ето, защо е изключително важно да започнете да почиствате пепелта възможно най-скоро. За да е възможно това обаче, първо пожарната и полицията трябва да приключат дейността си, след което застрахователят ще оцени щетите.

Започване на почистване е възможно след обстоен оглед на цялата сграда и установяване, че нейната конструкция не представлява заплаха.

Крайната цена също ще е повлияна от броя на използваните озонови генератори и евентуалната необходимост от повторение на цялата процедура. Следователно общата цена на озонирането се определя индивидуално, в зависимост от конкретния случай. Трябва обаче да се помни, а именно, че този метод не е скъп, като се има предвид неговата ефективност и безопасност. Цялата услуга включва не само самото озониране, но и почистване на изгорялото място и евентуално извозване и изхвърляне на изгорели съоръжения, вещи или предмети.

Какви услуги още предлагат фирмите по почиствания след пожар

Изгорялото място не само предизвиква силни емоции, но и представлява сериозна заплаха за околната среда. Затова си струва да почистите цялата повърхност възможно най-скоро. Все пак трябва да се помни, че е необходимо да се използва специализирано оборудване и специално облекло и маски, които ще предпазят цялото тяло. Ето, защо не трябва да предприемате никакви действия сами. Струва си да поверите такава услуга на професионална компания.

Източник: TOVARNIPREVOZI.BG

Scroll to Top