5 начина да направите малката баня по-голяма с почистване на отпадъци от апартамент

Търсите лесен начин за почистване на отпадъци? Днес ще ви запознаем с 5 начина да направите малката баня по-голяма с почистване на отпадъци от апартамент. Вижте как…

Знаете ли, че има трикове, които могат да са ви от полза и да направите и най-тесните пространства визуално по-големи?

5 начина да направите малката баня по-голяма с почистване на отпадъци от апартамент

Ако това ви се струва невъзможно или нереално, предлагаме ви да продължите да четете по темата ни. Тя ни е предоставена с любезното участие на екип по почистване на отпадъци от апартамент.

  1. Светли цветове в декорацията

Плочките в меки, пастелни цветове създават впечатление за голямо пространство. Тъмните цветове остават отделни щрихи – това могат да бъдат аксесоари и отделни декоративни плочки. Ако нямате късмет и банята Ви заприлича на крипта, може да заложите на едри детайли в светли цветове. Може да добавите голям умивалник, лека завеса за баня. Може би е време за ремонт, не мислите ли? Планирайте си от по-рано екипи по почистване на отпадъци от апартамент на адрес: https://www.sofia.bg.services/pochistvane.

  1. Стъклени душ врати

Душ кабините, ако има такива във вашата баня, най-често са изработени от матирано непрозрачно стъкло. Все едно някой ще ви вижда! И този, който вижда, и матираното стъкло не е пречка за него, така че защо да не помислите да промените поне вратите в душ-кабината на прозрачни. Така незабавно печелите свободно пространство.

  1. Огледален трик

Ако окачите две огледала едно срещу друго, изведнъж ще получите неограничено пространство вместо малка баня. И ако стенното покритие също е светло, тогава може да се считате за собственик на огромната баня. Освен това не е необходимо огледалата да покриват изцяло стените.

  1. Слабо осветление

Осветителни тела (например над огледалото) визуално приближават тавана до пода. Дифузната трептяща светлина на тавана, напротив, ще създаде ефекта на високо небе. Лесно се експериментира с осветлението. Вземете лампа с две крушки – студени и топли тонове – и разберете къде светлината ще подчертае най-изгодно пространството.

  1. Спестете място с рафтове

Вместо обичайния скрин с огледала, който вероятно има във всяка баня, поставете тесни метални рафтове, които да съответстват на цвета на стенните плочки. В идеалния случай, ако рафтът е от пода до тавана. Първо, ще поставите всичко там и второ, можете да победите пространството между стелажите по различни начини – например да инсталирате тясно огледало от пода до тавана между две стелажи или висока саксия, или някой друг декоративен елемент.

В заключение:

Е, ако нито един съвет не ви е вдъхновил, тогава единственият вариант е да се преместите в нова къща, където ще имате огромна баня с прозорец.

Източник: sofia.bg.service

Scroll to Top