Как да организирате почистването на мазето си

Съществуват поне 10 начина за почистване на мазе, а за ваше улеснение ще ви дадем някои насоки, директно тук.

Как да организирате почистването на мазето си

Това да стигнете до финалната права при почистване на мазе е огромна задача. Вярвате или не, след като завършите едно, работата ви не е свършена. Важно е, правилно да организирате останалите си артикули, за да не се налага скоро да се подлагате на ново основно почистване. Научете, как можете да се организирате за почистване на мазе.

Стъпки в организацията по почистване на мазе

Сортирайте предметите, които сте решили да запазите по време на почистването. Създайте купчини за различни категории. Ето няколко предложения: празничен декор, сезонно облекло, сантиментални артикули, спортно оборудване и други.

Използвайте прозрачни пластмасови кошчета за съхранение на вашите вещи. Пластмасата предпазва вашите неща от влага, докато прозрачният материал ви позволява да виждате съдържанието на всеки кош, спестявайки време и енергия.

Когато съхранявате кошчетата си, поставете по-тежките на дъното, докато подреждате по-леките отгоре.

Етикетирайте вашите кошчета за съхранение със самозалепващи се етикети. Поставете етикетите от няколко страни на кошчетата.

Бъдете подготвени, ако има трудно достъпни места във вашето мазе или затъмнени такива. Подгответе се, като предвидите фенерче до кутията с предпазители, за предпочитане е да го окачите наблизо.

Инвестирайте в рафтове. Подреждането на кошовете е страхотна идея, но съхраняването на им по рафтове позволява по-лесен достъп.

Мазетата са склонни да се наводняват, така че предотвратете щети от вода, като съхранявате сантиментални, платове, хартия и електронни предмети на по-висока надморска височина.

Използвайте пегборд или т. нар. SKADIS табло за аксесоари. Това е перфектният начин да подредите малките предмети така, че да са ви под ръка. Създайте своя собствена подредба на таблото, за да закачите предмети като инструменти, играчки, ски, велосипеди, стари колички или други предмети със странна форма.

Не забравяйте за стълбите! За да използвате ефективно пространството под стълбището си, направете измервания, след което подредете кутии или по-големи предмети на това място.

Ако току-що сте почистили мазето си, вероятно имате години бъркотия, която да изхвърлите или дарите. Екипът на sofia.bg.services може да помогне, като премахне тези нежелани предмети и ги транспортира до подходящите за вас дестинации. От фирмата предлагат цялостно почистване на мазе.

Научете повече за това, което превозват или се свържете с доверен екип, като посетите страницата на сайта им: https://www.sofia.bg.services, за да планирате ден и час за почистване на вашето мазе.

Scroll to Top