Колко струва услуга почистване на двор цена

Няколко са моментите, в които се налага сезонно почистване на двор и градини, а понякога това е редовна работа, която се налага периодично.

Всеки собственик на къща с двор или вила търси по-икономичен вариант или по-качествена услуга. Ето, защо се спираме на стъпките, в които може да се спрете на фирма, предлагаща и двете в комбинация.

Работата по почистване на двор цена

Работата по почистване на двор може да бъде представена в няколко етапа.

Първият от тях включва грубо почистване на силно занемарени терени. Тук се отнасят всички дейности свързани с изнасяне на строителен отпадък, струпани камари битови боклуци, рязане на паднали дървета и дънери, изнасяне на клони, храсти, събиране на паднала шума и пр. За този тип дейност се изисква набор от подходяща техника, хамали и инструменти.

Вторият етап е малко по-лек и е свързан с организиране на по-фината част по подреждането на двора. Рязане на клони, подравняване на терен, рязане на храсти.

Третият етап е най-лек и е свързан с организиране на подредбата на двора, в това число и косене на трева.

Когато и трите стъпки бъдат изпълнени, екипите на фирма по почистване на двор изнасят и извозват боклука на специално уредени за целта места. Такива най-често са предварително договорени с общинските власти и тяхната цена е включена в предоставената оферта.

Колко в крайна сметка струва услугата почистване на двор цена

Цената може да е ориентировъчно предоставена, за да се добие представа от обема работа. С точност цената може да бъде индивидуално оформена в оферта, когато се направи предварителен оглед. Който и вариант да бъде избран, клиентът винаги има ясна представа за това, още преди да е подал окончателно заявката си.

С наемане на фирма dvorove.com клиентите могат да разчитат на опитни екипи с хамали, които могат да се справят адекватно във всяка извънредна и персонална задача. Фирмата разполага с голям автопарк от автомобили, с които се извършват извозванията на всякакви отпадъци след почистване на дворове. Всеки клиент може да получи персонална оферта с най-изгодната за него цена. Всичко това се дължи на дългогодишния стаж, който има фирмата и репутацията, която си е изградила в процес на работа през годините. За всичко това и още много, може да научите, свързвайки се директно в контактната форма на сайта или на посочените телефонни номера.

Scroll to Top