Дамски жилетки големи размер – популярни стилове и материали

Елекът е удобно нещо, което има двойна функция: декоративна и затопляща, затова и спокойно можем да го отнесем към категорията дамски жилетки големи размер.

Не всяка почитателка на модата, обаче го има. Днес ще ви запознаем, как да изберете правилните дамски жилетки големи размери за себе си.

Характеристики в избора на жилетки големи размери

Съществуват няколко критерия, които ще помогнат да определите избора на жилетка, специално за пухкави дами.

Основни критерии:

дамски жилетки големи размери

Дължина

Важен индикатор, в резултат, на който можете справедливо да коригирате нюансите на фигурата и да я направите по-изваяна. Това ще помогне за дължината на жилетката, която трябва да достига до средата на бедрото. Понякога може да си купите къс модели жилетка за пълнички, но ако съчетаете с дълга туника или яке.

Декорация

Колкото по-проста е декорацията на продукта, толкова по-добри, декоративни елементи могат да създадат образа. Оптимално е, ако на жилетката няма копчета, а те са заменени с цип или скрити копчета. Тогава се допуска и опция за увиване, която се фиксира с колан със средна ширина. Чертежи, ивици, орнаменти, всички те са неприемливи. Идеалният вариант е обикновена жилетка, евентуално с контрастиращ цвят на яката и по джобовете.

Цвят

За голяма фигура е по-добре да се спрете на тъмни цветове. За тези, които обичат експериментите и не носят скучно черно, патладжан, бордо, сини, зелени и сиви нюанси са подходящи.

Материал

Някои видове тъкани за пълните жени са табу. Спрете се на материи плетка, ликра, сатен и стреч. Жилетката не трябва да прилепва на пълната фигура. Така, само може да подчертае недостатъците й и да я направи по-обемна.

Последният фактор играе важна роля при покупката на въпросното облекло.

Жилетки от колекцията loveyourcurvy.com

Купувайки жилетка, можете да експериментирате всеки ден. Може да обличате различни тениски, туники, блузи и пуловери под нея и всеки ден получавате нов облик. За да допълните общото изображение с жилетка, трябва да изберете аксесоари и бижута за нея. Такива може да са перлени, обемисти обеци и широки гривни и всякакви бижута, които изглеждат изящно.

Scroll to Top