Как и с какво да носите дамски раници

Ежедневна дамска визия може лесно да се направи стилна или спортно-елегантна, затова на помощ идват моделите дамски раници.

Кожената раница, например е чудесен аксесоар , който присъства в арсенала на повечето момичета. Тази чанта доставя практичност, удобство и атрактивен дизайн на своята притежателка.

дамски раници

Дамските модели са широко представени във всеки стил: ежедневни, спортни или градски. Те идеално ще допълнят визията.

дамски раници

Видове дамски раници

Асортиментът от модерни раници е комбинация от модели с всякакви размери и материали. Цветовата гама не е ограничена – бежово, кафяво, бяло, черно или други нюанси.

Най-популярни са дамските раници от кожа, велур, деним, текстил и комбинация от материали с кожа. Декорът на чантата за през рамо може да е разнообразен: метал, ресни, пайети, мъниста.

дамски раници

Съществуват няколко вида дамски раници:

Трансформатор – тук характерното е, че каишките са шнурове и превръщат куфарчето в чанта. Така с един продукт може да създавате различни визии;

Бизнес дамски елегантни чанти – те изглеждат солидни и няма крещящ декор. Най-често материалът на производството им е кожа;

Студентски дамски раници – моделите са градски и в цветова гама от  черна, кафява, бежова или бяла раница. С нея младите хора изглеждат страхотно. Често има допълнително отделение за лаптоп;

Спортни раници – тук моделите за активни жени се носят под кецове със спортно облекло. Удобни са за ходене на фитнес или колоездене;

Мини формат. Едно незабележимо, но стилно куфарче е божи дар за тези, които не обичат големите чанти. То ще побере най-необходимите неща – ключове, телефон и портфейл.

дамски раници

Изборът на дамски раници може да варира, в зависимост от сезона на употреба. Ако през лятото текстилните чанти са по-популярни, то през зимата модерен кожен аксесоар ще е най-доброто решение.

дамски раници

Популярни комбинации

За разходка из града можете да носите раница с панталони в стил небрежен стил, дънки и големи пуловери. Аксесоарите от кожа и текстил се съчетават добре с дълги сарафани, шорти и тениски. През зимата раницата може да се носи с палто, пуховик или скъсена козина.

Трансформиращите модели се съчетават добре с бизнес костюми. Мини раниците могат да бъдат съчетани с вечерен тоалет, въпреки че ще изглеждат нестандартно.

Изборът на обувки също играе роля. Раниците работят най-добре с маратонки. Въпреки че красив образ може да се създаде с плоски обувки, с оксфорди, маратонки, казаци. Ако искате да обуете сандали, по-добре е да вземете малка чанта през рамо.

дамски раници

Избор на изображение

Когато създавате изображението си, имайте предвид следното:

екстравагантните модели са подходящи за момичета, който си падат по този стил. Те са изработени от необичайни материали или под формата на животни;

за бизнес стил е по-добре да изберете раница със стандартна форма в класически цветове;

дамската кожена раница се счита за идеална при създаване на небрежен външен вид;

стилен деним аксесоар ще подхожда на ежедневните, сафари, бохо или етно стил дрехи;

младежката версия се вписва във всеки стил – от етно до блясък.

Може да изберете красивата си раница за всеки тоалет. Основното е, че дамският аксесоар не се откроява от образа и трябва да е в хармония с дрехите и обувките.

 

 

Scroll to Top