Уютна къща = луксозен имот

Ако временно се налага да обитавате жилище, което не е ваш дом, но трябва да превърнете в уютна къща има много лесни начини.

За да направите от една бездушна къща луксозен имот може да опитате следните похвати:

Много забележим ефект има подмяната на евтини, интериорни детайли: дръжки за врати, превключватели, кранове в банята и в кухнята. Като цяло, всичко това, което ежедневно докосваме с ръце. Как да стане, разберете от тук:

Луксозни имоти

Между другото, това има и хигиенно значение: понякога е просто невъзможно да се измие превключвател, който е бил използван от много поколения обитатели, или дори замърсен с боя по време на предишен ремонт.

Луксозни имоти

Може да направите красиви драперии, върху стъклените врати от старомоден гардероб, пълен с всякакво зловещо съдържание. Винаги покривки, завеси и възглавници по дивана, са се превръщали в елемент на декора. Като цяло текстилът играе много важна роля за създаването на уютна домашна атмосфера: ярко одеяло на дивана ще скрие обикновената тапицерия и в същото време ще украси интериора. С диваните възглавнички в красиви покривала, диванът ще стане много по-удобен.

Луксозни имоти

 

Обърнете повече внимание на завесите – те могат значително да променят външния вид на помещението и в допълнение да затворят дългите неоцветени рамки на прозорците. Напълно възможно е да намерите евтин тюл и ако сте почитател на модерните материи да обърнете внимание на ефектната органза.

Ако нямате лампа в стаята, може да окачите хартиена абажур във формата на топка. И, за да му придадете бляскав вид, прикрепете четки, мъниста или други ефекти по долния ръб за блясък. Така може да използвате четки, за да го направите на райе или да нарисувате букети от рози.

Луксозни имоти

Луксозни къщи = луксозни имоти

Ако има лампа, но изглежда морално остаряла още, преди началото на перестройката, помислете как може да я промените. Например, да я нарисувате или украсите. Лесно може да украсите стените на жилището, чрез увиване на метални фитинги с панделки за подаръци, върху телена рамка, благодарение на които оформянето на оригинални спирали ще ви се стори прекрасно забавление. Направете синя лампа в един стил – ще получите уникален и оригинален ансамбъл.

Луксозни имоти

Ако в къщата има празни бутилки с необичайни форми, те също могат да бъдат боядисани със специални бои за стъкло и керамика. Така превръщайки боклука в произведение на изкуството може да постигнете много. Може да рисувате обикновени чинии за хранене и да ги поставите на рафтове или да окачите на стената.

Луксозни имоти

 

Всеки дом може да стане като луксозен имот, когато е заобиколен от сладки дребни неща, а луксозните къщи са уникални като топлина и усещане за истинския живот. Добавете снимки от почивката си или с приятели, сувенири или подаръци, донесени от пътувания и различно време. Всички тези приятни и запомнящи се детайли ще създадат психологически комфортна атмосфера. Тогава жилището на някой друг, дори за известно време, ще се превърне във ваш любим дом.

 

Scroll to Top