Дизайн на бяла кухня

Изработката на кухнята, вероятно е единствената задача по време на ремонта, която мъжете с чиста съвест доверяват на жената. В края на краищата домакинята е тази, която знае, къде да постави печката и къде да постави обемистия хладилник и фурна.

Препоръчва на домакините да се присъединят към ремонта на кухнята още на етапа избор на цветова схема и избор на материали. Ако се нуждаете от демонтаж на стара мебел, шкафове, секции и гардероби, винаги може да си наемете професионалисти.

Ето и как да започнете:

Днес разглеждаме кухнята в снежнобял цвят.

Бял интериор – бяла кухня

За някои домакини бяла кухня прилича на операционна и не допринася за апетита. Други я смятат за доста практична, но трябва да почиствате по-често. Препоръчваме бялото да е в студен цвят. Така кухнята, трябва да бъде „разредена“ с други цветове.

Черно-бял интериор – черно-бяла кухня

Със сигурност черното и бялото е най-популярният тандем в интериора. Изглежда стилно и не изисква допълнителни подробности (въпреки че в минимално количество те няма да навредят). Може да комбинирате бели мебели и черни уреди или да купите готови черно-бели детайли. Съсредоточете се, върху вкуса

Работен плот от дърво – кухня с дървени мебели

Най-подходящото оцветяване на плотовете е с дърво. Това може да бъде светло или тъмно дърво и панели, може дори естествено. В този случай дървената маса и столове, дървен паркет, домашни растения и микрозелени перфектно ще се впишат в интериора.

Тухла и плочки – престилка за плочки

В снежнобялия интериор на кухнята, престилка е точно това, с което може да проиграете. За контраст използвайте ярки плочки или тухлени плочки. Те ще са перфектни. Подобни комбинации напомнят за таванското помещение и скандинавския стил, който сега е много модерен.

Цветни слушалки – тюркоазени слушалки

Може да направите светла кухня, дори с цвят, а не с бял комплект. В този случай изберете по-светли тонове: тюркоаз, нюд, лимон, небе или светло розово. Други детайли (подови настилки, таван, престилка и стени) ще трябва да останат бели.

За украса – бял кухненски декор

Ярките контрастни детайли, независимо дали са рамки, фигурки, вази, саксии за растения, са просто необходими в декора на обикновена бяла кухня. Те ще направят пространството по-интересно. Между другото, цветните съдове, също са добри за контраст.

 

Харесва ли ви идеята за снежнобяла кухня? Как смятате, колко практичен е този дизайн?

Вижте за още идеи и съдействие, относно планирания ремонт на obshtini.com.

Scroll to Top