Пазете градината си чиста

Заплаща се да има подреден и хигиеничен парцел, който да предпазва от вредителите и болести.

След дългият сезон и сега, когато извършвате по-малко работа в градината, докато се спускаме по-нататък в по-студените месеци, може да отделите време, за да сте сигурни, че всичко е оскъдно и продължително.

Хигиената е от първостепенно значение, тъй като много болести и вредители могат да бъдат отглеждани на повърхности и почвата. Наистина е лесно, така че гледайте на това като на подготовка за отлични прояви и посеви за следващата година, вместо това да е прекалено много!

Бъдете сигурни, че не пресаждате заразена почва с инструменти или обувки. Преди това може да ги подлагате на пълна почистване.

Заболелите растителен материал също няма да ви помогнат, така че изчистете дупката, мократа зеленина, всякакви стъбла и други растения, които няма да издържат зимата и поддържат засаждането.

Възползвайте се максимално от последните сравнително топли дни, за да придадете и на оранжериите приятен и добре поддържан вид. Премахването на мръсотия и водорасли ще позволи повече светлина и изчистването на отпадъци помага да се контролират тези досадни вредители и болести. Започнете рано през деня, така че да има време да изсъхне преди нощта да е настъпила.

Изчистете всичките растения, тави и саксии, след това почистете и от паднали стари листа и паяжини. Използвайте гореща вода и перилен препарат или домакински почистващи препарати, измийте структурата и пейки. Почистете всякакви замърсявания в ъгли в двора.

За всичко това потърсете екипите по почистване на терени от дървета и храсти 088 888 2000.

Scroll to Top