Мирише на килер

Всички имаме собствена миризма. В резултат на това, домовете ни са импрегнирани с тази миризма. Тази миризма винаги е осезаема за тези, които влизат в къщата. Но такива аромати, понякога са доста специфични и невинаги са приятни.

Миризмата прониква във всичко, което има в къщата: тапети, мека мебел, завеси и завеси, неща, спално бельо, косата ни, дори. Този аромат прониква в мебелите, като се настанява плътно в скринове, шкафове, стени, гардероби, рафтове. И тогава нещата не могат да се скрият от тази миризма, дори ако са чисто измити.

Извозваме стари мебели от адрес в София.

И така, сега се появява такова неприятно явление – миризмата в килера, колко хора се чудят как да се отърват от него. Първо, започнете с причините, водещи до появата й.

Кой е виновен?

За съжаление извършителите на всички нещастия, колкото и да е странно, сме самите ние. Достатъчно ежедневно неспазване на основните правила за лична хигиена и помислете, че „гостът“ вече е там. Тази миризма на нечисто тяло импрегнира дрехите, които носим моментално. И ако, след като сме извадили от себе си, ги окачим в гардероба или килер, където има чисти дрехи, тогава  е осигурен 100% „аромат“.

В гардероба, скрина, където се съхраняват дрехи, спално бельо, също трябва да поддържате чистота. Трябва и да се проветряват мебелите. Миризмата може да остане от нови мебели, които все още миришат на лак, лепило, боя, но никога не знаете какво.

Неприятен аромат може да се появи от плесени, които атакуваха мебелите по време на температурни крайности и преходи от есенния сезон към зимата.

Ако в къщата има пушач, който се глези с цигара на закрито, изчакайте скритата миризма на никотин в кътчетата и кутиите на шкафовете и нощните шкафчета. Тя, постоянното отекване по дрехите.

Домакините, които не използват пароуловител при готвене или не проветряват кухнята, също напояват всичко наоколо с букет от кухненски аромати.

Ако имате домашни любимци, на които е разрешено много, тогава те също са добър „носител на миризма“. Това правило важи, особено при индивиди.

За да се справите с всякакви лоши миризми, стари мебели и всичко излишно в дома, не се колебайте да потърсите и специалистите на Чистота България.

Scroll to Top