Ремонт на мобилни телефони

Представете си ситуацията: Вашият телефон е претърпял дребна, според вас, щети. Махате с ръка и решавате проблема.

За да се върне към нормалната работа мобилния телефон, има нужда от малко време, за да отидете в центъра за услуги.

Не забравяйте да се свържете с центъра за обслужване на мобилни телефони, ако:

  1. Мобилният телефон е паднал или е удрян. Ако е бил хвърлен от високо или е залят с течност в пристъп на ярост, не се изненадвайте, ако след това не може да го включите. Ако ви трябва камера за Apple iPhone X ще трябва да поръчате и замените в сервиз. Хубавото на това е, че може да стане и онлайн.
  2. Телефонът е забравен в автомобила, а след това устройството е сериозно повредено.

Дори ако успеете да включите телефона след едно от първите две наранявания, това не означава нищо. Да, понякога телефонът наистина може да има известно време в режим на работа, но не за дълго. След това има проблеми с говорителите, входовете, дънните платки, батерията, клавиатурата и други компоненти.

  1. Вътре в мобилния телефон проникна вода (устройството пада в тоалетната, мивката, езерцето, пералната машина, използва се в силен дъжд). Ако влагата попадне в труднодостъпни места, може да настъпи корозия. И ако не изсушите напълно телефона и го включите, всички механизми като цяло могат да изгорят.

Проверете и дали всичко е наред със зарядното устройство CU271A.

Има такава опасност, като приемането на телефона за играчка от дете или домашен любимец. Такива ситуации е необходимо да бъдете по-предпазливи и да задържите телефона далеч от любопитни деца и животни.

При повечето от тези наранявания щетите е малко вероятно да бъдат избегнати.

При всяка едно от тези аварии има отлична възможност да се обърнат към надежден сервизен център, където се прави бърз и висококачествен ремонт на мобилни телефони и се извършва от висококвалифицирани специалисти. Изберете и продукти от широк спектър услуги, всички работни места са професионални, въз основа на значителен опит в тази област, при това евтини.

 

Scroll to Top