Топ класация за най-скъпите лимузини

Лимузините са луксозни автомобили и по този начин са на висока цена. Средната лимузина е между $ 100,000 и $ 300,000. Колкото и скъпо да звучи, някои от нас просто не могат да се приемат факта, че са обикновени. Класацията ни започва във възходящ ред по стойности.

  1. Звярът: 3 милиона долара

Той е с най-класическият резервоар в света. Автомобилът бил поръчан през 2009 г., за президента на Съединените американски щати. Обикновен Кадилак струва 300 000 долара. Звярът обаче е персонализиран и укрепен с удивителни функции, които са стрували около 3 милиона долара.

Тук може да поръчате накладки за Инфинити Q70.

  1. Ролс Ройс Фантом Лимо: $ 3.8 милиона

Една версия на Фантом лимузината се появява в Китай и е на стойност около 3,8 милиона долара. Фантомната лимузина се предлага с допълнителни функции, които се различават от това на Rolls Royce. Те включват брони и офис в пълен размер. Той има 6.8-литров V12 двигател, който може да изкара 432 конски сили.

  1. Американската мечта: 4 милиона долара

Американската мечта е най-дългата лимузина в света, простираща се на 100 фута с 26 колела. Тя е собственост на колекционерът на автомобили и дизайнер Джей Орберг. Приземяването с хеликоптер, кралското легло, джакузито, плувният басейн и слънцето са това, което я прави имение на колела.

  1. Batmobile Limousine: $ 4.2 милиона

Тя е създадена през 2012 г. и е проектирана след филмовата серия „Батман“. Тя разполага с всички приспособления, използвани от Батман във филмите.

  1. Rolls Royce на Султан на Бруней Silver Silver Limo: 14 милиона долара

Царят заслужава цар. С колекция от автомобили над 4 милиарда долара, султанът на Бруней държи рекорда за най-голямата колекция от автомобили. В своята колекция от автомобили е Rolls Royce Silver Spur лимузина, покрита с чисто 24 каратово злато.

Автомобилната индустрия е помислила за всичко. Остава само да и се насладите!

Scroll to Top