Как с брошурата на Кауфланд ще пазаруваш по-изгодно

Брошурите доказано са невероятно ефективни маркетингови инструменти за фирми от всякакви форми, размери и индустрии.

Използвайки ги, големите супермаркети и хипермаркети рекламират нови продукти, а клиентите са информирани за всичко ново, промоционално, сезонно и изгодно.

Kaufland е верига големи германски хипермаркети предлагащи главно хранителни стоки и стоки за бита.

Сред обектите има по-големи магазини и по-малки такива. Компанията разполага с повече от 1000 магазина в Германия.

Има изградени вериги магазини в страните Чехия, Полша, Хърватия, Словакия, Румъния и България.

Историята на Кауфланд започва през 1930 г. неин основател е германецът Йозеф Шварц.

За първи път Кауфланд в България отваря врати през 2006 г.

Работата на супермаркет по право е да ни накара да похарчим повече.

Ето, защо Брошурата на Kaufland за тази седмица може да разгледате и онлайн, а ето и някои насоки, защо е по-икономично да пазарувате, след като имате поглед над седмичния каталог:

Супермаркетите са катедрали на консумацията. Те перфектно са усъвършенствани в маркетинговите подходи, като изцяло знаят как да насърчават и съблазняват.

Ако преди да отидете на пазар в Кауфланд, разгледайте седмичната брошура ще знаете кой марки и продукти са на промоции и ще избегнете импулсни покупки.

Складовите оформления често ни кара да пазаруваме нерационално. Най-добре е да се купуват свежи неща.

Всяка седмица и след разглеждане на новата брошура е напълно възможно това. Няма смисъл да се презапасявате с провизии за цял месец.

Брошурата на Кауфланд е от поза също така, ако се нуждаете от сезонни продукти било то за дома, градината, вилата или облекла за различните сезони.

Всичко това може да се следи редовно.

Преди големи празници в седмичният каталог на Кауфланд и няколко дни преди да влезе в сила може да се знаете кои марки и какви продукти ще се предлагат, на какви цени и пр.

Изгодно е да се пазарува от Кауфланд разглеждайки брошурата и правейки списък по нея. Така няма да похарчите повече от необходимото, а дори след изготвяне на списъка ще може да теглите чертата и да калкулирате крайната сума.

Изгодните цени в каталога на Кауфланд ще ви помогнат да сте по-организирани и рационални при покупки от първостепенно значение като храни и напитки, второстепенни стоки – дрехи и консумативи, както и третостепенни инвестиции – оборудване, технологии, обзавеждане и др.

В съвременните условия, в които живеем не може да си позволим да не сме добре осведомени за всичко.

Кауфланд се грижи за и чрез удобна онлайн брошура за цялата седмица!

Scroll to Top