Кои цветове дрехи на кои момичета подхождат

цветове в дрехите, роклиМоже с годините да сте научавали множество неща. Може да сте си парче перфекционалистка от малка, но има детайли в избора на дрехи и цветове, които малко от нас знаят или не обръщат внимание. Ето и една част от тях.

Нека анализираме кои нюанси на цветовете са подходящи за определен тип цвят:

  • Зимен тип

Момичетата от този тип обикновено имат тъмни очи, светла кожа и тъмни коси. Момичетата и жените, които отговарят на това описание, трябва да обърнат внимание при избора на вечерни рокли по тялото в сини, лимонени, лилави, сини и черни рокли. Всички рокли в бледи оттенъци трябва да се изхвърлят.

  • Есен тип

За момичета, които са от този тип, кожата с оттенък дървени въглища, мед или червен цвят на косата, очи със зеленикав, сив или синкав тон са характерни. Една жена от есенния тип може да носи рокля от бронз, тъмно син, оранжев, червен или кестен цвят. Необходимо е да се откаже от вечерните рокли в бял цвят.

  • Летен тип

Момичетата от този тип обикновено имат бледо розова кожа, светло руса коса и леки нюанси като цвят на очи. В избора на дрехи за момиче с вида на лятото се препоръчва да спре изборът си на меки нюанси. Например, идеални за нея са рокля от мек светло-лилав цвят, син, сиво-зелен или бледо-червен тон. Избягвайте роклите в ярко жълто.

  • Пролетен тип

Този тип момичета имат очи със зелен или синкав цвят, кожата често е със светъл цвят, косата е светлокафява или червеникава. За този тип жени подобни модели рокли отиват в светли нюанси, например розово, червено или светло люляково. Момичетата с вид на пролетта трябва да изоставят роклите в цвят черно, бяло и светло сиво.

Scroll to Top