Нова Година 2018 – какво да облека за повода

Всяка Нова година е време на промени и изпълнение на желания. И подготовката за този празник трябва да стане внимателно. В зависимост от тотема, който се определя от древния източен календар, важно е да се подготвят ястия, масата, да се украси къщата и разбира вземете Коледни дрешки. В навечерието на предстоящата Нова година трябва да носите дрехи в топли тонове – пясък, жълто и кафяви нюанси. И всичко това, защото през 2018 г. е годината на Земята Кучета Жълтия цвят, всичко по-подробно.

Рокля в жълти нюанси – това е нещо, което ще подчертае женската природа. Жълта рокля за Нова година, може да е от сатенен плат, напоен с абсолютно всички нюанси от бледо жълт лимон до наситен мед. Такъв тоалет ще направи хармоничен външен вид и с дантела, шифон, кадифе и други платове.

Рокля в кафяви тонове – годината на кучето в кафяво рокля, може неописуемо да радва. С нея може да се облече всяка домакиня. В зависимост от мястото, където имате намерение да празнувате Нова година, роклята може да бъде както елегантна, съблазнителна, фънки или артистична, така и прост, изтънчен, елегантен, без излишни украшения модел. http://otgore.com/2017/09/18/розови-очила-розови-аксесоари.

Нова година 2018 на улицата – ако планирате да прекарате Нова година на улицата. За този случай трябва да изберете дрехи в тези цветове. Ползата от съвременната мода позволява да направите това за всеки вкус и стил. Изображението може да се състои от якета, пухени якета, палта. Важно е подбора дрехи да е екзекутирани в приятна и спокойна жълта или кафява гама.

Обувки

Ако по някаква причина не сте в състояние да вземете коледен костюм в основните цветове през 2018 г., не се отчайвайте, допълнете изображението с жълти или кафяви обувки. Модни ботуши, обувки , сандали, ботуши и други варианти обувки във всички нюанси на кафявото и жълто, хармонично допълват вечерната рокля, дори семпъл модел за посрещането й на улицата или в провинцията. Научете  за http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/страничните-ефекти-на-модата.

Аксесоари – спрете се на изработени от естествена и изкуствена кожа, украсени с вериги, метални копчета и шипове. Също така обърнете внимание на украсата под формата на медали, изработени от метал, но това не трябва да са злато или сребро.

Грим – придържайте се към модните тенденции на Коледа, дори, когато става дума за грима. Изберете жълти и кафяви нюанси или в комбинация с по-леки тонове. http://vodkata.eu/2017/09/15/благодарение-на-неговата-екологично.

Маникюр – по-креативни дами дори могат да изберат символ на следващата година в едно от своята нокътната плочка, можете да получите много оригинално и необичайно.

Scroll to Top