Съветите на гуру за бързо почистване на дома

Организиращият гуру разкрива най-бързия начин да изчистите дома си от излишни елементи.

Стратегията за пестене на време и това, което всяка домакиня търси и за своя дом, а именно как да отървете се от несигурността са базирани на няколко минути и малко внимание от ваша страна. Ето, какво да направите:

Преборете страха – често хората изпитваме страх, че изхвърляйки дадена сантиментална вещ на боклука, сякаш изхвърляме спомените с този човек. Това не е така. Близките, роднините и хората, които са оставили трайни следи в сърцата и умовете ни няма как да бъдат заличени, независимо колко техни вещи пазим или колко от тях ни задушават.

Страхът от загуба на съкровище също може да допринесе за вашето закърпващо чувство на страх. Запомнете: Съкровищата са малко, важни и дълбокомислени. След като идентифицирате съкровищата си и знаете, че те ще бъдат безопасно изнесени, можете да приложите цялото си внимание в управлението на следващата задача.

Щом направите своя избор, трябва да имате увереност да ги оставите да излязат от ума ви. Няма защо да се притеснявате за тази група елементи и процесите на взимане на решения.

още три вида елементи над които независимо дали ги давате на приятели, продавате ги в гараж или правете очистващ ритуал с изхвърляне трябва д отделите малко свободно време. Това са стари неща в гаража, старите мебели и нещата, струпани от голямото почистване на мазета и тавани.

Възможно е някой приятел или член на семейството да искат някои от вашите дрънкулки и забравени неща. Някои от тези елементи може да държат стойност и за тях да успеете да вземете добри пари.

Независимо дали става дума за дарения, подаряване на приятели или продажби, нека тези неща да отидат в списъка – злокачествените предмети. Започнете нов ден, в който няма място за нещо, което предизвиква болезнени спомени. Те не само ви натоварват с негативна енергия, но и незабавно трябва да отидат на боклука!

Scroll to Top