Мода – как грозното патенце станало красив лебед

Мода - как грозното патенце станало красив лебедМного жени опитват да съсредоточат внимание в модата, но уви, оказва се, че следейки строг правилата й, сами допускат непозволени грешки.

Виждаме последните писъци на модата от модни ревюта, в Интернет и забравяме за това колко излишък може да има по отношение на индивида. Едни от нас имат по-едра структура, други са дребни по рождение, трети са надарени или лишени в дадена област, не може да пренебрегнем тези фактори, само и само в името на модата.

Опитвам се да намеря нещо подобно, на това, което струи от всяка модна витрина, но уви, попадаме и на ментета, а изборът на най-евтини фалшификати, поради което съвременната жена не изглежда като дама често е причината никога да не заблести.

Ето и няколко неща, които е добре да вземете под внимание преди избора по поредната модна дреха:

  1. Облеклото трябва да е постоянно доукрасено. То може да подчертае силните ви страни и да не се фокусира върху негативите.
  2. При избора на бижута трябва да обърнете внимание на качеството на продукта. Опитайте се да не използвате аксесоари, които ги има в масовото производство. Между обикновените пластмаси, обсипани с кристали, злато изберете продукти от благородни метали. По този начин ще подчертаете своята индивидуалност.
  3. Не прекалявайте с грима. Препоръчва се подчертаете естествената красота, а не самата вие да заприличате на актриса от Хелоуин.
  4. Косата ви винаги трябва да изглежда добре поддържан и със здравословен блясък трябва да бъде естествена. Помнете вашия естествен цвят на косата е най-ценното ви оръжие, но уви повечето момичета го оценяват, едва когато започнат да го губят, чрез белите коси.

Не се страхувайте да купувате дрехи, обувки и бижута в интернет. Изборът трябва да е насочен към дрехи, които всяка жена трябва да има: http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/аксесоарите-винаги-на-мода.

Избере не само хубаво, но и високо качество на обслужване, отстъпки, промоции, както и други елементи,  които ще ви накарат да се чувствате в крак с модата.

Scroll to Top