Етно стилът – класически и вечен!

Етно стилът – класически и вечен!Не можем да кажем, че етнически стил в момента преобладава в интериорният дизайн на апартаменти. Разбира се, всеки човек с определен вкус може да се възползва от възможността да се въведе националните цветове в украсата на помещенията. Все по-популярни в интериора, са набор от европейски просперитет. Колкото по-приятно да отговори това на модерните жилища. Ако търсите нещо различно и за своя дом или отделна стая, то надникнете зад кулисите и научете повече за един не остаряващ стил – етно.

Какво означава етническа идентичност – не мислете, че изборът на тази посока изисква цялата артилерия от националните традиции, култура и интереси. За разлика от това, изобилието от екзотични части често претрупва стаята, лишена от пространство и може да създаде доста безвкусна бъркотия.

Много по-интересно да създадем малко разнообразие от един и същи европейски стандарт, с леки акценти, които привличат вниманието на собственика и неговите гости.

Преди това, ако се нуждаете от леко разчистване на стари неща, то вижте на адрес: https://www.facebook.com/izvozvane.stari.mebeli.

Естествено, че е желателно да не се отклонявате от общия цвят за интериор. Доста често правилно избирани мебели, аксесоари, дамаски ще подчертаят, любовта на определена култура. Ако има простор и отличителен вкус могат да бъдат тематично организирани цели области. Разберете за почистване на дворове от този адрес: http://evro5.com/pochistvane-dvorove-tereni-sofia.

Предвид и факта, че в много от жилищата са доста тесни е много по-удобно да се използва отделни елементи от украса, което позволява да се създаде оригинален „ключ“ за интериора на всяка стая.

Дизайнерски нюанси в спалня сетно стил

Стаята предназначена за почивка, трябва да е удобна с релаксираща атмосфера. При избора на материали, вниманието се насочва към естествените, топли цветове, пикантни аромати. Романтичната атмосфера може да вдъхнови двойката с изключително приятно пътуване. Основното нещо е да се избягват агресивни цветове, характерни за африкански стил или студени тонове, типични за гръцкия декор. Не по-малко интересна е спалнята стилизирана с японски акценти.

Плъзгащите врати позволяват да се събуди въображението, могат да се ползват дори пердетата в етно стил, присъщи на японската култура. Такива се вписват перфектно в модерен интериор. Ето, че днес, всеки може да посети страната на мечтите. Тогава декорът на апартамент в определен стил ще има голяма прилика с оригинала.

Scroll to Top