Как да направим кожата на гърдите по-еластична

Гърдите за всяка жена са източник на гордост. Все пак, за да се счита за красив, бюстът трябва да бъде не само „пълноценно налят“, но също така и еластичен.

Как да подобрим еластичността на бюста и има ли крем atache за извайване контурите на тялото? Нека научим сега:

След „трансформация“, например, бременност, внезапна загуба на тегло или кърмене, кожата на гърдите може да загуби тонус, да увисне и дори по-лошо да загуби сияен вид.

С малко изпомпване на гръдния мускул, който се намира под жлезата, ще се постигне оскъден но подобрен външния вид на бюста.

Може да се помисли и систематично в дългосрочен план за „лечение“ чрез специални методи, насочени към подобряване тонуса на кожата по бюста и притока на кръв.

Естествените методи, за да останат гърдите еластични по-дълго е необходимо да използват предимно сурово масло (гроздови семена), екстракти от водорасли, витамини и / антиоксиданти. „Научете“ гърдите на температурни контрасти, направете редовно ексфолиране, не забравяйте специалните кремове.

Всяка сутрин и вечер по време на къпане се редуват контрастиращи душове.

Как да си направим еластични гърдите?

След масаж, душове и други подобни процедури, се отварят и са готови да „приемат“ някоя от полезни свойства от следните рецепти:

30 ml от гроздови семена масло + 5к. етерично масло иланг иланг , здравец + 5к, + 5к и пачули;

30ml кайсия 2к + иланг 2к, 2к. грейпфрут.

30 ml от масло от черен кимион + 4к портокал , иланг 2к.

Авокадо масло 30ml + 1 к лавандула, 2 к моркови , копър 2к

Масло от жожоба, не използвайте, то е за „изгаряне“ на мазнините!

Как да подобрим еластичността на гърдите с масаж

Започнете нежно масажиране на гърдите в долната част и постепенно продължете към зърната, без да достигате шията и брадичката. Масаж около гърдите направено внимателно и в посока на часовниковата стрелка. Не забравяйте и за повърхността на мишницата на гърдите – това е най-чувствителната кожа и теоретично е отговорна за растежа на гърдите. По време на масажа, не разтягайте кожата. Движения трябва да бъдат леки.

И най-важното – не забравяйте да се консултирате с вашия лекар за употребата на масла, козметика за бюст и масаж.

Scroll to Top