Идеи да създадете по-голямо жилищно пространство

Всеки, който е правил основен ремонт може да потвърди, че неочакваните разходи и огромната бъркотия, която се създават са побъркващи, съпроводени с много мръсотия и хаос, я понякога дори отчайващи.

Ако не искате да стигате до моменти на умопомрачение, предлагаме ви да погледнете зад нашите идеи и да си потърсите услуги на хамалски:

1) Актуализация на прозорец – процедури

Прозорецът изглежда се пренебрегва от много време насам. Собствениците на жилища се борят да решат какъв стил ще отговарят на стаята най-добре, което ги кара да се откажат и да оставят прозорците голи или просто да инсталират прости щори за неприкосновеност на личния живот.

Тук е момента да подобрите вида на своите прозорци. Сега те могат да бъдат облечени! С оставяне вида на прозорци гол, вие се лишавате от един цял ефектен слой декориране. Докато тези, които имат достатъчно късмет, могат да се насладят на океан или планина, но дори и най-добрите мнения могат да бъдат ограничени от стилни прозоречни панели. Прозорците могат да са облечени перфектно и да отговарят на вашия стил и вкус.

Можете да изберете графичен с геометрични окачени панели, ефирни бели или минималистични бамбукови нюанси – възможностите са безкрайни. Ако се подчертават всички възможности, в предвид трябва да се вземат цветовите схеми, които вече имате на място. Понякога най-лесният вариант е просто да съвпадат окачените панели с цвета на стени и всеки нов стил.

Обновяване на вашия прозорец може да бъде един достъпен начин да подсилите своя дом. Вижте фирма за извозване на стари мебели в Пловдив.

2) Създаване на открита стая

Понякога забравяме извън нашите собствени врати за неизползвано място. Дори и ако вашият дом не разполага с голяма веранда или невероятен заден двор все още има пространство, което може да се използва. Просто трябва да сме изобретателни.

Можете да създадете невероятно открито пространство, като се започне с открит килим, за да се определи „стая“ на открито. След това добавете няколко удобни външни столове и хвърлете възглавници, висящи светлини. Добавете нов вид във вашата „стая“.

Създаване открит оазис и актуализирайте своя дом днес.

3) Ландшафт на вашия двор

Озеленяването твърде често се пренебрегва. Започнете с посещение на местния парк. Научете каква растителност вирее във вашия район. Попитайте какви растения виреят най-добре във вашия район и по-важното е, какви растения най-лесно се отглеждат, които не изискват прекомерно много грижи.

Най-добре е да започнете бавно, като добавите цъфтящи храсти в предния двор. Вижте и за почистване на двор с фирма.

С течение на време и търпение, ще имате по-красив озеленен двор. Озеленяването е чудесен начин да се актуализира външната страна на вашия дом.

Scroll to Top