6 начина за създаване на нови идеи за съдържание

Website, сеоАко искате вашия онлайн маркетинг, да получи повече ще се нуждаете от прясно съдържание.

Е, как да направите съдържание за вашия уеб сайт, блог, бюлетин, видеоклипове и други маркетингови възможности? Тук са шест начина да излезе с нови идеи на текуща база.

Съдържанието е в основата на всяка успешна онлайн маркетингова стратегия. Такова е важно както вашите бюлетини, уебсайт, блог и социални медийни, така и за вашите аудио файлове, видео и други. За да се генерира толкова много съдържание редовно означава, че трябва да имате много идеи. Опитайте с комплексна услуга seo оптимизация уеб сайт.

Сега, за някои поколения идеята е лесна. Изглежда, че те винаги имат нещо, за което мислят, над което работят, планират, пишат. Но, за други хора новите идеи за съдържание могат да се окажат малко предизвикателство.

Ето и шест стратегии за генериране на нови идеи за съдържание.

Когато си мисля за писане на ново съдържание обмислете идеята за сходство или припокриване в темите за месеца. Понякога е просто по-лесно да се потопите по-дълбоко в темата, отколкото да се опитате да излезете с различни теми за всеки необходим елемент.

  1. Може да черпите идеи от книги. Така, например, когато прочетете една книга, помислете за това как може да се приложи тя на вашия бизнес.
  2. По същия начин, ко гледате много телевизия, когато правя видите една идея или концепция по телевизията, помислете дали тя би стояла добре на вашия уеб сайт.
  3. Слушайте теми, които се появят на работата ви. Много често клиентите ще споменават или съобщават за конкуренцията. Обърнете внимание и генерирайте съдържание. Специалното на този подход е, че често помага на клиентите да говорят директно и мога да споделя повече идеи и информация.
  4. Обърнете внимание на и-мейлите, които получавате. Често в тях може да има спам, но понякога има запитвания т страна на клиенти или партньори, които могат да се превърнат в полезна идея за създаване на теми.
  5. Направете списък с поне 20-25 теми или идеи, които да останат за в близко бъдеще и от които да създадете нови съдържание. Понякога идеи се появяват докато сме на почивка, докато пазаруваме или празнуваме с приятели. Не ги пренебрегвайте. Утр те могат да са топ теми на вашия блог, които да привлекат нови посетители и клиенти за вашия бизнес.
  6. Изключително интригуващо е да се обърне внимание на напредъка в областта на неврология, психология и технологии. Така може да сте в състояние да предоставите някои коментар или тълкувание, да помогнете на хората да видят нещата по нов начин.

Хората винаги се възползват от редици нови знания. Обърнете внимание на seo оптимизация и израбока на сайт и тези идеи и стратегии. Вмъкнете ги по-скоро в собствения си живот и работа.

Scroll to Top