Какво да нося в студено време

Подобно на лятото, всяка жена се стреми да бъде модерна и стилна, дори и след появата на студ. Не всяка зряла жена обаче има смелостта да облече пола или рокля в студеното време. Ето, защо нашата цел е да разбулим една тайна около материи, които да избирате с лекота.

Дамска рокля плетиво в 4 цвята – тъмносин, зелен, горчица и черен PRIMAVERA е чудесен вариант за офис облекло, подходящо дори за по-студеното време.

Това в този случай може да е комбинация и от плетени туники и рокли, които ще бъдат най-идеалния вариант, давайки усещане за топлина и уют. Благодарение на своята гъвкавост и разнообразие, като облекло те перфектно допълват нуждата от всяка горна дреха, дали елегантен палто от норка или стандартно яке. След като са определени структурата и модела, можете да се пристъпите към избор на цвета на продукта. Важно е, че в неговата сянка се комбинира всичко от наличните в гардероба топли дрехи. Това ще даде на външния ви вид хармония и ще премахне провокацията и раздорите.

Дизайнерите препоръчва да избират рокли с „вкусни“ цветове, геометрични или „Скандинавистики“ модели. През зимния сезон е много важна плетката. Може да се използва „букле“ с вложки от кожа и плат.

Scroll to Top