Как да украсите с декупаж един стар скрин

Когато става дума за декорации в помещенията, подходящи са много елементи в интериора. Стара мебел може да внесе голямо разнообразие, нова придобивка, вещ също могат да притурят нотка свежест.

Ако и вие сте настроени на вълна промяна, а не замяна, то със съдействието на майстори за демонтаж на мебели ви предлагаме да надникнем заедно зад кулисите по реставрация на един стар скрин:

Реставрация на стара мебел можем да направим и сами със собствените си ръце може. За целта може да използвате артистична техника, атрактивен стил или декупаж.

За целта подгответе необходимите материали. Сред тях може да са: един малък дървен скрин (предварително почистен); акрилни бои и акрилен лак; Изрезки и снимки за декупаж; Craquelure (ако искате да се получи ефект на напукване); Блажна боя злато или бронз цвят; PVA лепило и лепило за декупаж; шкурка; Ножици; Пирони и крайно покритие. Научете повече и за извозване на електроуреди, когато ви се налага.

Когато сте готови с всички материали за реставрацията на скрин, можете да започнете. Реставрацията на стари мебели протича в няколко етапа: Премахване на дръжката (ако има такива), подготовка на повърхността с акрилен лак; Изчакване до пълното изсъхване на лака, след покриване на видимите части на шкафа със боя (акрил); Отново времето за изчакване. Лепилото ивици се нанася по назад от ръба на около 5 см. Може да се използва по-светъл цвят, бял или кремав за акрилна боя. По страничните стени се прилагат Craquelure; Когато всичко е сухо, отстранете фолио и преминете през „златните“ местата с кафява боя и гъба. Така че можете да получите ефекта на „къдрави“ пукнатини; Краищата на плота на масата също се накисват в боята Сега можете да започнете декупаж. Готови и издълбани мотиви (снимки, изрезки от списания / вестници, плакати, щампи, репродукции) с помощта на четка с мека косъм и лак за декупаж; Покритието на изображение на двукомпонентна мрежа от фини пукнатини в боята или лак, създава една картина.

Когато има наличие на пукнатини, внимателно приложете тъмната боя; покрийте го със стандартен прозрачен лак, прикрепете дръжката. Вашият продукт е готов!

Разберете някои други полезни неща от тук:

Извозване на стари мебели

Почистване на дворове

Почистване на апартамент

Фирма за извозване

Scroll to Top