Как настроението може да се променя с цветовете

Знаете ли, че този цвят, които се намира около дома ви и които използвате, дори за най-дребните украшения, може да повлияе на настроението ви? Няма абсолютно никакъв спор за това, че цветовете могат да ви накарат да се чувствате сериозно.

Независимо дали имате намерение за обновяване на цялата къща, или просто докосване на няколко стаи, помисли за избора от следните „тематични“ цветове, а преди това вижте повече от hamalski.com, ако трябва да ползвате услуги по местене, изнасяне и изхвърляне на мебели.

За създаване на бизнес нагласи

Когато поканите клиент в офиса или кабинета си, навярно ще искате да направите първо добро впечатление. Цвят на интериора в тъмна слива по стените и аксесоари е чудесна алтернатива, стига да имате достатъчно пространство и дневна светлина.

Това ще впечатли потенциалните ви клиенти. В допълнение към насърчаване на бизнес разговори, повечето хора свързват тези цветове със стабилност и богатство. Тези нюанси също ще ви помогнат да се захванете за работа!

За да се увеличите концентрацията

Ако трябва да се съсредоточите над производителността, изберете златист цвят или къри. Подобни нюанси в мебели и стени ще ви накарат да се почувствате енергични и мотивирани да работите по-пълноценно!

Ако работата ви е по-интелектуална – писане, редактиране, научни изследвания, или други подобни – патладжан и лилаво са вашите тонове. Може да комбинирате в ресни на наметало или покривка за диван или табуретка и други стари мебели. Така ще спестите от изхвърляне и покупка за нов диван. Ако въпреки идеята държите на нещо по-ново, намерете си kamion.bg за извозване.

Има много нюанси на лилаво, светло лилаво или виолетово, които ще събудят приятни спомени и дори ще провокират лека носталгия. Така, че ако искате подобна щипка настроение, но работно място, за интелектуални усилия, придържайте се към тъмен патладжан за творческа, умна работа.

За разрешаване на противоречия

Направете поне една стая от дома си в успокояващ, приветлив цвят, като такъв създаващ дълбочина, ръждиво червено, розово дърво, или цвят на тиква. Също така, тонове, с оттенък на розовото омекотяват атмосферата и връщат настроението по приемане.

Бъдете готови да се забавлявате

С цвят на малини или ружена слива, цвят на шампанско, ще се чувствате страхотно.

За да помогне с домашна работа

Заложете на стоманено сиво в съчетание с аспекта на прашни корали – приглушен, мек оттенък. Може би искате да добавите малки възглавници, или аксесоари, в този тон.

За да получите уединение

Опитайте със зелен или цвят маслина в комбинация от двата цвята – когато почувствате самота в душата. Тези цветове насърчават откровеността. Може би искате да добавите цвят на кафяви ядки и аксесоари. Това ще стои добре в съчетание с диван и табуретки.

Балансирайте възраст и цвят

Има ли някой във вашето домакинство, който е над 65? Изследвания са показали, че при много хора, възрастта, претърпява малко промяна. В резултат на това „супер“ цветове като синьо, синьо-зелено, зелено и лилаво с жълтеникав или мътен нюанс могат да направят чудеса.

Опитайте да избегнете комбинации от само студени цветове. Потърсете izvozva.com като допълнително предимство, да си помогнете в домакинството.

Scroll to Top