4 любопитни неща за знаменитите хотели по света

Необичайни, ексцентрични, интересни, специални или смешни тяхното местоположение е услуга, предоставяна и изградена от всичко това без съмнение е с особен интерес. Може да се запознаете с някои чудатости на най-популярни туристически дестинации сега:

Историята на небостъргачите в Дубай могат да се видят на почивка. Тяхното изграждане започва с изграждането на „Dubai World Trade Centre“ през 1979 г.. Това е и периодът за скок на региона в индустриален и търговски град. По време на неговото завършване в него са построени и най-високите сгради в Близкия изток.

От 1999 г. и по-специално от 2005 г. нататък, Дубай е бил на мястото на изключително голям небостъргач с всички 73 от своите сгради над 200 метра, завършени след 1999 г. За по-малко от десет години, градът е натрупал един от най-големите силуети в света. Сега е дом на най-високата сграда в света, най-високата постройка в света и най-високият хотел в света. Както на 363 нови небостъргачи, които от 2012 са в процес на изграждане в Дубай; Освен това, има над 640 активни разработки за строителство в града.

Хотел „Huvafen Fushi“, Малдиви

Хотелът заема малък коралов остров. Гостите на хотела могат да се радват на своя личен иконом. Той съпровожда всеки гост през едно от 43-те бунгала, всяко със самостоятелен вътрешен двор, водопад, душ и тераса с маса за хранене, дивани и столове. Около им има зони за гмуркане, риболов и други водни спортове.

Хотел „Imperial Boat House“, Кох Самуи, Тайланд

Предлага луксозни басейни, изградени от стар оризов шлеп находящ се на Кокосови острови. Това е перфектното място за почивка на туристите, придружено от различни красива природа и разнообразни развлечения по водата.

„Ariau“ джунглата Тоуърс, Бразилия

Тук гостите могат да се насладят на разходка с лодка из амазонските дъждовни гори. Това е най-големият екологичен хотел в района, разположен на брега на Рио Негро в джунглите на Амазонка. Неговите кули са разположени на кокили над водата, а стаите са като гнезда на тези кули. и достигат 8 км. минавани с асансьор по мостове над вода, затворени между кулите.

Хотел „Sweet William“, Айдахо, САЩ

Хотел „Sweet William“ построен семейна двойка художници – любители на кучета във формата на куче, или по-скоро, под формата на гонче. Вътре интериорът е без излишни украшения – всички апартаменти са украсени с резбовани кучета. Тези, които искат да прекарат нощта там, трябва да са наясно, че в някакъв момент ще бъдат частично собственост в главата на гигантско животното. Банята в „Сладкия Уили“ се намира под опашката и тоалетна – извън, и тя е маскирана с 3.5-метров пожарна помпа.

Scroll to Top