Какво харесват потребителите в различните модели матраци

Не е тайна, че видовете матраци идват на пазара в голямо разнообразие и модели. За да получите максимума, на които са способни вашите легла, то разберете какво харесват потребителите в различните модели матраци. Това ще ви е от полза, както преди покупката, така и по време на експлоатацията:

  1. Комфорт и намаляване, предотвратяване на болка. Най-малко една трета от потребителите съобщават, че матракът, състоящ се изцяло от латекса намалява натиска върху точките на натиск и осигурява най-малко известно облекчение от физическо натоварване на тялото или предотвратява болка, включително болка в гърба.
  2. Слаб мирис или липса на такъв. Напълно естествено изработени от латекс матраците рядко докладват за миризма, която е феноменът на остатъчен химически процес на производство. Има латексови матраци, които са направени от смес на суровината (естествен латекс, който се смесва със синтетичен). За това докладват по-малко от 12% от случаите. Всеки латексов матрак може да има миризма на гума, дори когато продуктът е нов, но миризмата не е токсична.
  3. Различни усещания за матраци използващи полиуретанова материал. Латексът има някои сходни характеристики на полиуретанов материал. Въпреки това, 10% от потребителите могат да оценят правилно и да усетят разликите. Например, латексът незабавно реагира на човешкото движение, което значително опростява нещата. Чувство да спите добре може да получите от технологията на всеки матрак, не само на латексов. Така например полиуретан материали, особено при по-високи температури създава една вълнуваща среда за сън. Вижте някои тактики на поддръжка.
  4. Изолирайте движенията. Най-малко 8% от собствениците на латексови матраци са много доволни от продукта, който изолира движението. Това означава, че матракът има свойството да не предава движението на лицето през целия процес на леглото и не нарушава средата за партньор по време на спане.
Scroll to Top