Защо да изберем микрофибърна бърсалка за паркет

Имате ламинат у дома, но не разполагате с много време за грижа по него. Не се тревожете, сега е микрофибърен моп може да намалите времето за почистване на половина.

Преди да използвате метла, помислете над това, че с нея вдигате много прах. Всеки един апартамент събра много прах, въздухът може да бъде силно замърсен, а това повлиява над човешкото здраве на обитателите му.

Моп главата обхваща по-големи площи

Микрофибърната бърсалки имат фантастични широки глави. Комбинирайте ширината на главата с функцията за вирбел и можете да покривате повече площ и да прекарвате по-малко време в почистване.

По-малко обратна работа

Микрофибърната бърсалки е от перо, което без почти никакво натискане или търкане отстранява с лекота всяко мазно натрупване. С нея няма да се чувствате уморени да повтаряте или натискате в паркет, нито ще усетите болки и схващания на гърба и кръста.

С МОП нямате нужда от кофа с вода

Микрофибърната бърсалка не изисква почти никаква вода, а това я прави идеална за всяка стая с паркет. В този ред на мисли нека не забравяме,  че ламинат и паркет не си партнират добре с големи количества вода. В случай, че търсите фирми за почистване, може да откриете и най-добрите съвети за грижа по ламинат.

Най-добър за ламиниран паркет

Микрофибърната бърсалки е най-сигурният вариант за почистване на ламиниран паркет, тъй като не изискват почти никаква вода. Прекалено многото вода е лоша за ламиниран паркет, защото води до подкупване и деформации. Това прави микрофибърната бърсалки далеч по-безопасен избор.

Стойност за вложенията

Когато става дума за спестяване на пари микрофибърната бърсалки задминава всички други опции. Не е необходимо да се харчат пари за маркови почистващи препарати, тъй като домашното почистване работи също толкова добре и ще спести от сметките за вода.

Scroll to Top