Няколко съвета да намалите напрежението преди полет

Вие сте резервирали Вашите самолетни билети промоции, прелистили сте поне 10 пъти пътеводителя и сте броили дните до големия празник. Но това не може да помогне да се чувствате по-малко нервни, преди излитане на самолета.

Напрежението преди полета се отразява на всеки. При едни е за първи път пътници, а при някои остава тръпка за цял живот. Ето и няколко съвета, които да ви помогнат да стигнете безпроблемно до летището.

  • Обърнете внимание на важното

Има съвсем малко неща, които да организирате преди вашето отвъдокеанско пътуване и с тях може да се почувствате много по-добре. Ако документите ви са организирани и по-рано. Проверете вашата Visa, ако е необходимо.

Проверете застрахователното покритие, подходящо за вашата дестинация, до която смятате да летите със самолет.

  • Проверете всички важни документи и направете няколко комплекта фотокопия, които трябва да се съхраняват отделно.

Уверете се, че вашите банкови банкови кредитни карти ще работят в дестинацията, до която пътувате.

Предвидете си щатски долари или евро за извънредни ситуации. Ако искате да поддържате връзка с приятели, чрез Facebook, Twitter или на имейл подгответе си необходимото портативно устройство за самлета.

  • Проучете повече за вашата дестинация.

Вашите пътеводител, уеб сайтове и онлайн форуми за пътуване ще ви дадат достатъчно налична информация, за да сте по-уверени. Убедете се, че знаете най-добрият начин да получите всичко, което ви интересува около летището и пътят до хотела още с пристигането на първия ден.

  • Време е да опаковате багажа си.

Направете реалистичен списък и се придържаме към него. Уверете се, че багажът ви включва нещо топло за полета, хубава книга, основни тоалетни принадлежности и удобни неща като зарядно за телефон. Камера предавка и лаптопи също трябва да присъстват в самолета с вас.

Scroll to Top