С дъх на море или моряшки акценти в дрехи за лятната ваканция

дрехи„И замирисва на море“…, ако това е така и за вас, то предлагам ви да надникнете към някои модели и видове дрехи с моряшки акцент за предстоящата лятна ваканция.

Защо да се спрете на модели в моряшки десени – моряшките мотиви в облеклата завладяват модния подиум и това лято. Тях може да вмъкнете, използвайки умело. Наблегнете на райе в бяло и морско синьо. Такова може ад присъства, както в дрехи, така и в аксесоари. За плажа изберете бански в тази стилистика, а за задължителен аксесоар добавете шапка с периферия, удобни чехли и очила. По тях също може да има морски мотиви.

По отношение на бижутата може да избирате с морски мотиви. Например котва, кораб, морска звезда, моряшки възли, миди, камъчета, рибки и пр. Всичко може да е в златисти покрития.

Моряшки мотиви в дрехите може да добавите и в офиса. Такива могат да са пресъздадени в двустранното закопчаване с морски възли, котви, въжета. Хубавото тук е, че райето никога не слиза от модния подиум. Заложете на моряшкия принт в избора на дрехи, аксесоари и бижута.

Класическа сина блуза, бяла блуза или дамска туника РАМОНА ще си отива добре с шикозна линия в горещото време.

Не прекалявайте с комбинации, но задължително вмъкнете моряшкия тон в деколте и други пищни зони.

Свободните кройки облекла от естествени материи внасят удобство в градското ежедневие и по време на самото плажуване. Ако се притеснявате да носите райе или смятате, че то създава оптически по-разширена визия, то заложете на морски акценти в аксесоарите – шашка, шалче, очила, обувки, чанта, накити и т.н.

Scroll to Top